010 - 2026949 info@kennisfabriek.nl

Professionals

Interactief aan de slag

Wilt u in interactie met andere professionals aan uw ontwikkeling werken? Aan de slag met praktijkervaringen en horen hoe anderen daarop reageren? Leren en werken combineren?

Ik heb drie ontwikkelpaden ontwikkeld waarop u onder professionele begeleiding aan de slag kunt gaan. Welke manier van ontwikkelen past bij u?

 

Kennis ontwikkelen

Dit pad leidt naar het verder ontwikkelen van uw professionele competenties. Toepasselijk als u van anderen wilt leren, nieuwe kennis en inzichten wilt opdoen.

 

Reflectie

Dit ontwikkelpad leidt naar meer zelfkennis, inzicht in uw eigen valkuilen en uw koers naar de toekomst.  Van toepassing al u op zoek bent naar zelfreflectie, als u uw richting naar de toekomst wilt uitzetten.

 

Programma

In een programma volgt u een uitgekiende combinatie van kennisontwikkeling en reflectie. De verbinding tussen de werkvormen zorgt voor een doorbraak in uw ontwikkeling. Toepasselijk als u in korte tijd een verdiepingsslag wilt maken.

 

 

Wilt u zelfstandig aan de slag?

Op de bladzijde ‘Floreren als professional’ vindt u informatie over mijn boeken en oefeningen die u zelfstandig uit kan voeren.